RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 4 » Кара Делевінь звинуватила критиків в нелюбові до фільмів за коміксами
23:44
Кара Делевінь звинуватила критиків в нелюбові до фільмів за коміксами
Виконавці головних ролей у фільмі "Загін самогубців" прокоментували розгром, який учинили проекту професійні критики. Слова акторів наводить агентство Reuters. Зокрема, Кара Делевінь звинуватила рецензентів в "нелюбові до фільмів за коміксами".

"Критики абсолютно жахливі, вони реально кошмарні. Знаєте, я думаю, що вони просто не люблять супергероїчні фільми", - сказала актриса під час прем'єри фільму в Лондоні. Її колега по проекту Вілл Сміт був більш стриманий в своїх характеристиках. "Я думаю, що у деяких з них були інші очікування, але я радий, що у фанатів буде можливість самим оцінити", - сказав він.



Відзначимо, що на момент написання даної замітки у "Загону самогубців" був один з найнижчих рейтингів серед фільмів подібного плану на сайті-зібранні професійних рецензій Rotten Tomatoes - всього 29 відсотків. Однак розгромні рецензії, найімовірніше, не завадять картині стартувати в Північній Америці з новим рекордом серпня. Очікується, що фільм заробить в прем'єрні вихідні близько 130 мільйонів доларів.

Крім Делевінь і Сміта в "Загоні самогубців" також знімалися Марго Роббі, Бен Аффлек, Скотт Іствуд, Джаред Лето, Алісса Веніс, Джоел Кіннаман, Джей Кортні, Айк Барінхолц і інші.
Переглядів: 838 | Додав: Elnino | Теги: Кара Делевінь, DC, критика, новини, комікси, Загін самогубців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |