RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 25 » Канал The CW оголосив графік прем'єр серіалів на осінь 2015
19:21
Канал The CW оголосив графік прем'єр серіалів на осінь 2015
Канал The CW оголосив дати прем'єр своїх серіалів, які вийдуть восени 2015 року. Про це з посиланням на The CW повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Дотримуючись практики останніх кількох років, телемережа уникає переповнений прем'єрами вересень і запускає свої сценарні серіали в жовтні.

Відкривають осінній сезон найпопулярніший за всю історію каналу телекомікс "Флеш" і комедія "Я Зомбі", прем'єри других сезонів яких відбудуться у вівторок, 6 жовтня в 20:00 і 21:00 відповідно.



У середу любителі бойовиків зможуть насолодитися серіалами "Стріла" і "Надприродне". Четвертий сезон "Стріли" стартує 7 жовтня в 20:00, а слідом за ним, о 21:00, розпочнеться трансляція одинадцятого сезону драми "Надприродне".



По четвергах шанувальники творчості Джулі Плек зможуть подивитися відразу два серіали, створені нею - "Щоденники вампіра" і "Первородні". Перше шоу з сьомим сезоном повернеться в 20:00, а його спін-офф - о 21:00 8 жовтня.



Прем'єра нової годинної комедії "Crazy Ex-Girlfriend", переробленої з півгодинного пілота каналу Showtime з Рейчел Блум в головній ролі, відбудеться в понеділок, 19 жовтня о 21:00. Слідом за нею почнеться демонстрація другого сезону комедійного серіалу "Незаймана Джейн", що став лауреатом премії Peabody.

На даний момент невідомою залишається лише дата прем'єри третього сезону «Сотні» (The 100). Очікується, що повернення постапокаліптичної драми на екрани відбудеться на початку 2016 року.
Переглядів: 649 | Додав: Elnino | Теги: щоденники вампіра, Стріла, дата виходу, флеш | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |