RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Камерон Каффе зіграє діда Супермена
18:28
Камерон Каффе зіграє діда Супермена
У пілота драматичного серіалу "Криптон" каналу Syfy, який розповідає про події, що відбувалися на планеті Криптон задовго до появи Супермена, затверджений актор на роль діда Супермена. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, главу будинку Елів, Сьог-Ела, зіграє Камерон Кафі ( "Флоренс Фостер Дженкінс").

У проекті, який розробляється під керівництвом Девіда С. Гойера події відбуваються за два покоління до руйнування рідної планети Людини зі сталі, Криптону. У центрі сюжету перебуває дід Супермена, Сьог-Ел, який одночасно намагається повернути честь своєї сім'ї і врятувати свій улюблений світ від хаосу.



Персонаж Каффе описується наступним чином: Сьог-Ел, якому судилося стати батьком Джор-Ела (батько Супермена) і дідом Кал-Ела (Супермен), є спадкоємцем колись процвітаючого роду Елів і володіє блискучими технічними талантами. Зараз він належить до нижчої касти Криптону після того, як його родина втратила високий ранг.

На початку вересня поточного року на роль коханої Сьог-Ела і дочки Генерала Зода, Літи Зод, була затверджена Джорджина Кемпбелл.
Девід С. Гойер і шоураннер Деміен Кіндлер є виконавчими продюсерами. Колм Маккарті зніме пілот за сценарієм Гойера і Йена Б. Голдберга, заснованому на персонажах, створених Джеррі Сігелом і Джо Шустером. Зйомки пілота пройдуть в Сербії.
Переглядів: 808 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Syfy, новини, Криптон, Камерон Каффе, Сьог-Ел | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |