RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 25 » Кайло Рен не буде сітхом в «Зоряних війнах 7»
20:35
Кайло Рен не буде сітхом в «Зоряних війнах 7»
Один з ключових антагоністів фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" Кайло Рен не є сітхом. Про це розповів в інтерв'ю виданню EmpireOnline режисер картини Джей Джей Абрамс.

"Він не сітх. Він служить під началом верховного командувача Сноук", - заявив він. Відзначимо, що Сноук належить до негуманоїдної раси істот, його роль виконав майстер перевтілень Енді Серкіс. "Уявіть собі, що всі нацисти втекли до Аргентини, там перегрупувалися і знову стали працювати разом. Що з цього вийшло б? Можливо, Перший порядок - просто група змовників, що захоплюється Імперією? Чи можуть вони вважати перетворення Імперії незавершеними? Чи може в такому випадку Вейдер бути мучеником? Чи можуть вони продовжити його справу? ", - додав Абрамс.



Нагадаємо, що раніше режисер розповів в інтерв'ю, що Кайло Рен "одержимий Дартом Вейдером" і, що він сам сконструював дивний меч, що викликав стільки суперечок в середовищі фанатів "Зоряних воєн". У сьомому епізоді знімалися Гвендолін Крісті, Марк Хемілл, Оскар Айзек, Харрісон Форд, Домналл Глісон, Керрі Фішер, Адам Драйвер, Енді Серкіс, Макс фон Сюдов, Уорвік Девіс, та інші актори.

Прем'єра картини відбудеться в грудні 2015 року.
Переглядів: 848 | Додав: Elnino | Теги: фільм, новини, Кайло Рен, Джей Джей Абрамс, Епізод 7, Зоряні Війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |