RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 10 » Японська Toho зробить свого Годзіллу більшим за американського
18:47
Японська Toho зробить свого Годзіллу більшим за американського
Японська компанія Toho, що подарувала світовому кінематографу одного з найпопулярніших монстрів - Годзіллу, анонсувала дату прем'єри чергового фільму на цю тему. Як повідомляє видання Variety, картина під назвою "Shin Gojira" буде представлена ​​глядачам 29 липня 2016.

Творці фільму пообіцяли, що їх Годзілла буде більша, ніж монстр, показаний у голлівудській версії 2014 випуску: 118,5 метра проти 108 метрів. Він також буде володіти більшою руйнівною силою. Створенням образу Годзілли займалися ветерани японського кінематографа - дизайнер Махіра Маеда і скульптор Такаюкі Такео. За спецефекти проекту відповідає Шінджі Хігуті, який зняв повнометражну дилогію "Атака Титанів".

"Shin Godzilla" стане першим японським фільмом про Годзіллу за останні 12 років і двадцять дев'ята в серії, яка була розпочата в 1954 році.

Нагадаємо, що, у свою чергу, голлівудські студії Legendary і Warner Bros. Pictures мають намір продовжити розвиток франшизи, правда, вельми незвичайним способом. Планується об'єднати в одному кінопроекті японського Годзіллу і американського Кінг Конга. Відбудеться це в 2020 році. Виходу цієї стрічки буде передувати прем'єри картин "Кінг Конг: Острів черепа" в 2017 році і "Годзілла 2" - в 2018 році.
 
Переглядів: 537 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Годзілла, Shin Godzilla, новини, Toho | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |