RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 21 » Японська Toho не дозволить Енн Хетеуей битися з Годзіллою
11:25
Японська Toho не дозволить Енн Хетеуей битися з Годзіллою
Японська компанія Toho, що володіє правами на Годзіллу, має намір перешкодити зйомкам фантастичного фільму під назвою "Colossal", головну роль в якому готова зіграти Енн Хетеуей. Про це повідомляє видання Variety.

У позові, який був поданий від імені Toho до федерального суду Каліфорнії, стверджується, що творці картини намагаються "рекламувати і продати інвесторам не авторизований фільм про Годзіллу". Як доказ позивачі наводять фрагмент з інтерв'ю режисера Начо Вігалондо, в якому він характеризує власний проект, як "найдешевший фільм про Годзіллу з коли-небудь створених".
Представники Toho наполягають, що в презентацію, яка була розіслана потенційним учасникам проекту, була включена фотографія Годзілли з однойменного фільму, випущеного за ліцензією в 2014 році.



Нагадаємо, що сюжет картини повинен будуватися навколо героїні, яка в один прекрасний момент втрачає роботу і свого коханого. Збираючись повернутися з Нью-Йорка в своє рідне місто, вона дізнається з новин про напад гігантської ящірки на Токіо, і раптово усвідомлює, що якось пов'язана з цими подіями. Героїні належить зрозуміти, чому її в цілому-то нічим не примітне життя має таке значення для спасіння світу.
Переглядів: 545 | Додав: Elnino | Теги: Годзілла, Colossal, Toho, Енн Хетеуей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |