RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 17 » Я знаю, що ви перезавантажте наступного літа
00:04
Я знаю, що ви перезавантажте наступного літа
Як повідомив Collider, кінокомпанія Sony Pictures збирається вдихнути нове життя в ужастик Джима Гіллеспі «Я знаю, що ви зробили минулого літа». Таке рішення студії цілком зрозуміло, адже на хвилі повальної навали ремейків і сіквелів ужастики виділяються своєю фінансовою віддачею. При відносно невеликих вкладеннях хороший хоррор може не тільки окупитися, але і принести студії відчутний прибуток. До слова, фільм «Я знаю, що ви зробили минулого літа» заробив в світовому прокаті $ 125 млн при бюджеті $ 17 млн​​. 

Після вечірки на пляжі компанія випускників повертається додому і випадково збиває людину яка опинилася на дорозі . Вирішивши, що він мертвий, вони скидають його в море і домовляються більше не згадувати про цю подію. Однак через рік змовники починають отримувати анонімні листи. Хтось знає їх таємницю, і тепер всім їм загрожує небезпека. 



За даними джерела, режисером майбутнього ремейка призначений Майк Фленеган («Окулус»). Допомагати з сюжетом йому буде його друг і колега Джеф Ховард, а в якості продюсера виступить Ніл Х. Моріц, який працював ще над оригінальною картиною. Прем'єра фільму запланована на 2016 рік.
Переглядів: 511 | Додав: Elnino | Теги: що ви зробили минулого літа, ремейк, 2015, Я знаю | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |