RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 18 » Історію життя Сема Кука екранізують
13:13
Історію життя Сема Кука екранізують
Як повідомляє The Hollywood Reporter, продюсер Ромео Антоніо приступив до роботи над біографічною драмою про життя знаменитого співака Сема Кука.

Сценарій фільму напише Мері Крелл-Ойші. Творцям картини вже вдалося заручитися підтримкою сім'ї Кука, члени якої виступлять в якості консультантів проекту. Участь у роботі над драмою візьме також автор біографії співака Б.Г. Кермі.

Сем Кук стояв біля витоків соул-музики, записавши з 1957 по 1964 рік тридцять хітів, які увійшли в чарти Топ-40. Співак став одним з перших темношкірих музикантів в історії, які прийняли рішення заснувати власні звукозаписні лейбли і самостійно продюсувати свої альбоми. Сем брав активну участь у боротьбі за громадянські права, але його життя було трагічно перервана 11 грудня 1964.



Кук був виявлений мертвим в мотелі в Лос-Анджелесі. Поліцейський звіт вказує на те, що 33-річний співак увірвався в офіс керуючої Берти Франклін в плащі на голе тіло, погрожуючи їй фізичною розправою. Побоюючись за своє життя, жінка була змушена використовувати вогнепальну зброю. Поліція встановила, що Франклін діяла в межах необхідної оборони. Цей факт викликав обурення сім'ї та друзів Кука. За словами співачки Еті Джеймс, перед смертю Сем був жорстоко побитий.

«Дія фільму розгорнеться в 60-х, а тому ми могли б піти по стопах" Сельми ", - зазначив Антоніо. - Але я хочу зробити акцент на розслідуванні обставин смерті співака ».
Переглядів: 424 | Додав: Elnino | Теги: Ромео Антоніо, новини, фільм, Сема Кук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |