RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 28 » "Інтерстеллар" отримав найгірший рейтинг серед усіх фільмів Крістофера Нолана
12:31
"Інтерстеллар" отримав найгірший рейтинг серед усіх фільмів Крістофера Нолана
Після зняття ембарго на публікацію рецензій до фільму "Інтерстеллар", який зняв Крістофер Нолан, найбільший агрегатор оглядів RottenTomatoes опублікував перший рейтинг проекту. На момент написання даної замітки він становив всього 64 відсотки. 

Це найгірший результат серед режисерських проектів Нолана. Раніше аутсайдером вважався фільм "Престиж", який у результаті удостоївся рейтингу в 76 відсотків. 

Серед претензій, що пред'являються до картини британського режисера, награність емоцій та ігнорування елементарних наукових знань в догоду сюжету і візуальній складовій. 



Зокрема, видання Comingsoon охарактеризувало фільм наступним чином: "Інтерстеллар" Крістофера Нолана витрачає сотні мільйонів доларів, відправляючи глядачів у найвіддаленіші куточки космосу ... щоб показати їм емоції в такому обсязі і настільки дешеві, як в будь-якому місцевому відділенні компанії Hallmark, що торгує вітальними листівками ". 

У той же час видання TimeOut, оцінило проект позитивно і охарактеризувало його, як "Сміливий, красивий космічний пригодницький роман з нальотом ірреального і казкового"​​. 

Нагадаємо, що всесвітній прокат "Інтерстеллар" почнеться 7 листопада 2014. Виробничий бюджет картини 165 мільйонів доларів.
Переглядів: 546 | Додав: Elnino | Теги: рейтинг, Інтерстеллар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |