RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 23 » Інсургент очолив американський прокат
14:20
Інсургент очолив американський прокат
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 20 по 22 березня.

Пригодницький фантастичний трилер Роберта Швентке «Дивергент, глава 2: Інсургент» за прем'єрні вихідні заробив трохи більше $ 54 млн, що дозволило йому без особливих зусиль піднятися на першу сходинку прокату. Що стосується дебютного результату, то майже такою ж сумою в минулому році відкрився перший фільм серії ($ 54,6). Критики і аудиторія добре прийняли проект і нагородили його сильною «А-» на CinemaScore. У загальній складності, до кінця свого домашнього прокату сиквел повинен заробити не менше $ 130 млн.



На другу сходинку спустився лідер минулого тижня - сімейна фентезі-мелодрама «Попелюшка» від режисера Кеннета Брена. За вихідні картина втратила 49% глядачів, заробивши при цьому $ 34,4 млн. Тут темпи відтоку аудиторії співставні зі стрічками «Оз: Великий і жахливий» (48%) і «Малефісента» (51%). На сьогоднішній день «Попелюшка» зібрала в США $ 122 млн, і в майбутньому проект повинен впевнено подолати позначку в $ 150 млн.



«Нічний утікач» Жауме Серра також спустився на одну позицію в порівнянні з минулим уїк-ендом. Детективний кримінальний трилер просів на 54%, поповнивши свою касу на $ 5,1 млн - це краще, ніж свого часу показала картина «Прогулянка серед могил». За десять днів прокату бойовик з Ліамом Нісоном заробив $ 19,7 млн.



На четвертому рядку розташувався ще один новачок цього тижня - кримінальний бойовик «Стрілець» від французького режисера П'єра Мореля. Картина відкрилася з результатом $ 5 млн, що можна порівняти з показниками «Мордекая» ($ 4,2 млн), «Між справою» ($ 4,8 млн) і «Машини часу в джакузі 2» ($ 5960000). Фахівці сходяться на думці, що поступово вмираючий жанр класичного бойовика навряд чи зацікавить масову аудиторію, так що до кінця свого прокату в США картина заробить всього $ 10-12 млн.



Замикає наш огляд британський пригодницький комедійний бойовик «Kingsman: Секретна служба». Режисерський проект Меттью Вона повільно покидає першу п'ятірку рейтингу. За минулий вікенд картина заробила $ 4,6 млн, поступившись конкурентам ще 26% аудиторії. Після шести тижнів прокату в США фільм приніс своїм творцям трохи більше $ 114 500 000.

Переглядів: 576 | Додав: Elnino | Теги: Дивергент, касові збори, Інсургент, Попелюшка, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |