RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 7 » Інсайдерська інформація про Джокера Джареда Лето
21:24
Інсайдерська інформація про Джокера Джареда Лето
Портал Hollywood Live з посиланням на інсайдера зі знімального майданчика блокбастера «Загін самогубців» ділиться інформацією про підхід Джареда Лето («Далласький клуб покупців») до створення образу Джокера.

«Актор мріє, щоб його версія Джокера сподобалася фанатам, але при цьому не хоче повторювати образи, створені Джеком Ніколсоном і Хітом Леджером, - заявив інсайдер, який побажав залишитися неназваним. - Джаред вважає, що ця роль стане однією з найскладніших в його кар'єрі, але він упевнений, що зможе з нею впоратися. Його Джокер буде більш розсудливим, іронічним і смішним ... Він зуміє всіх здивувати ».

Зйомки фільму стартують в квітні, а самому Лето вже довелося розпочати підготовку до створення культового антагоніста. Актор поділився зі своїми шанувальниками знімком з новою зачіскою, а його стиліст підігрів інтерес публіки, натякнувши на те, що незабаром Джареду належить пофарбувати волосся в зелений колір.



Представники зоряного акторського складу «Загону самогубців» продовжують прибувати в Торонто, де повним ходом йде будівництво декорацій. Виконавиця ролі Чародійки Кара Делевінь написала у своєму твіттері: «Фільм підірве людям мозок. У прямому сенсі ».

Головними героями картини стануть знамениті лиходії всесвіту DC, яким належить виконати смертельно небезпечну місію в обмін на скорочення терміну тюремного ув'язнення.
Переглядів: 544 | Додав: Elnino | Теги: Джокер, новини, фільм, Загін самогубців, Джаред Лето | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |