RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 26 » IMAX віддасть всі свої екрани «Зоряним війнам 7» на місяць
22:46
IMAX віддасть всі свої екрани «Зоряним війнам 7» на місяць
Компанія IMAX надасть в розпорядження фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" всі свої екрани в Північній Америці і майже всі за її межами терміном на місяць з моменту прем'єри.
Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, такі умови безпрецедентної угоди, укладеної з творцями картини, а також найбільшими американськими мережами Regal, AMC і Cinemark. При цьому мова йде не тільки про зали IMAX, що знаходяться в окремих кінотеатрах, торгових центрах, а й музеях. В цілому це близько 400 залів у Північній Америці і більше 400 за її межами.

Таким чином, кінопроекти інших студій, що виходять в прокат в грудні 2015 року, будуть змушені покинути гігантські екрани IMAX до моменту старту сьомого епізоду "Зоряних воєн". Це стосується, зокрема, картини "В серці моря", прем'єра якої відбудеться 11 грудня. У разі успіху першої серії нової трилогії, її домінування в мережі IMAX може продовжитися і після закінчення першого місяця.



Нагадаємо, що на момент написання даної замітки абсолютний рекорд (44,2 мільйона доларів) в зборах за прем'єрний уїк-енд в мережі IMAX належав фільму "Світ Юрського періоду". "Зоряні війни 7"  легко покращать це досягнення.
Переглядів: 454 | Додав: Elnino | Теги: iMAX, новини, Епізод 7, Зоряни війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |