RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 29 » Ідріс Ельба натякнув на повернення «Лютера»
15:45
Ідріс Ельба натякнув на повернення «Лютера»
Зірка серіалу "Лютер" Ідріс Ельба натякнув на те, що шанувальникам шоу варто почати готуватися до зустрічі з улюбленим героєм. На питання шанувальниці шоу на сторінці в Twitter, чи є шанс побачити нові епізоди драми ВВС, популярний актор відповів: "Великий шанс". Його слова цитує видання The Entertainment Weekly.

"Лютер" транслювався з 2010 по 2013 рік і завершився фіналом, який задовольнив більшість фанатів. У 2015 році актори і команда зняли спеціальний випуск, в якому розслідувалася нова справа про канібала. Творець серіалу і ведучий сценарист Ніл Кросс в інтерв'ю ЗМІ на той момент говорив, що вони "зібрали команду просто тому, що їм всім захотілося зробити це".



Зокрема Крос сказав: "У той час ми були впевнені, що шоу завершено. Не тому, що нам воно набридло, просто Ідріс досяг такого зоряного статусу, що було б нерозумно сподіватися, що у нас вийде знімати його далі". До початку роботи над спецвипуском Ельба оголосив про своє бажання повернутися до знайомого образу, і тепер, схоже, він робить те ж саме.

Лауреат премії "Золотий глобус" за роль старшого інспектора лондонської поліції Джона Лютера Ельба в 2016 році працював у фільмі "Книга джунглів" і мультфільмах "Зоотрополіс" і "В пошуках Дорі", зіграв лиходія в "Стартреку 3: Нескінченність" і був затверджений на одну з головних ролей в повнометражній адаптації "Темної вежі" Стівена Кінга.
Переглядів: 749 | Додав: Elnino | Теги: серіал, лютер, Ідріс Ельба, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |