RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 20 » Hulu розробляє серіал про фігурне катання
20:05
Hulu розробляє серіал про фігурне катання
Чемпіонка зимових Олімпійських ігор 1998 року в Нагано, колишня фігуристка Тара Ліпінскі, об'єднається з продюсером Майклом Шамбергом ( "В пустелі смерті") і сценаристом Джонатаном Іглою ( "Божевільні") для створення нового драматичного серіалу про світ фігурного катання. Про це повідомляє видання Deadline.

Телепроект, який ще не отримав назву потокового сервісу Hulu покаже, що відбувається за лаштунками цього популярного виду спорту. Головними персонажами будуть підлітки і ті, кому ледь перевалило за двадцять і хто пожертвував нормальним життям заради спроби завоювати безсмертний титул кожні чотири роки перед світовою аудиторією.



Hulu уклав договір про створення сценарію до потенційного серіалу, який розповість, які зусилля докладаються в процесі підготовки олімпійських чемпіонів.

"Простому глядачеві фігурне катання, не без підстави, здається надзвичайно витонченим і безперечно красивим видом спорту, - сказала в своїй заяві Ліпінскі. - Але коли ви починаєте вникати в деталі і подробиці цього світу, складається більш складна і деколи шокуюча картина. Я присвятила більшу частину свого життя катанню на ковзанах і не стану описувати, як сильно люблю цей спорт. я хочу намалювати справжню картину злетів і падінь і ту ціну, яку деякі готові заплатити, щоб стати частиною цього світу. Більше десяти років я намагалася знайти підходяще місце і людей , які б змогли правильно показати закулісне життя фігуристів ".
Переглядів: 1029 | Додав: Elnino | Теги: серіал, фігурне катання, Тара Ліпінскі, новини, Hulu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |