RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 4 » History зніме серіал про наркобарона Хоакіна "Ель Чапо" Гусмана
12:09
History зніме серіал про наркобарона Хоакіна "Ель Чапо" Гусмана
Канал History готовий розповісти історію наркобарона Хоакіна "Ель Чапо" Гусмана. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, телемережа розробляє сценарну драму "#Cartel", в якій будуть досліджені війни, що ведуться за контроль над торгівлею наркотиками в світовому масштабі, на прикладі правдивої історії Ель Чапо (Коротун).

Спільним виробництвом проекту, сценарій до якого написаний колишнім шоураннером серіалу Netflix "Нарко" Крісом Бренкето, займуться студії ABC Signature і A + E Studios.



У драмі буде показаний шлях сходження Ель Пачо до влади і як наркокартелі використовують соціальні медіа для підтримки власного іміджу, вербують нових членів і страхають конкурентів. Ель Пачо, що став головним наркобароном Мексики і вважається одним з найвпливовіших наркоторговців в світі, має шанувальників у сфері розваг і музичної індустрії таких, як Шон Пенн.

History описує "#Cartel" як історію про владу, гроші, секс і ціну людського життя у війнах за наркотики.

Бренкето є одним з творців драми про Пабло Ескобара "Нарко", в якій розповідається про колумбійському наркобарона, відомого як "кокаїновий король".

"Я давній шанувальник і глядач каналу History, тому мені цікаво попрацювати саме тут і створити історію, в якій перетинаються технології і злочин, - сказав Бренкето в своїй заяві. - Шоу є своєрідною метафорою про життя, яке ми ведемо в інтернеті, секрети, якими ділимося в нібито приватних розмовах, і ризики, що виникають, коли ми чимось хвалимося в соцмережах ".
Переглядів: 658 | Додав: Elnino | Теги: серіал, history, #Cartel, Хоакін Гусман, Кріс Бренкето, Ель Чапо, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |