RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 8 » HBO замовив сімейну драму у режисера «Гри на пониження»
12:00
HBO замовив сімейну драму у режисера «Гри на пониження»
HBO замовив виробництво пілота сімейної драми "Succession". Головні ролі в проекті Адама МакКейа і Уїлла Феррелла виконають Брайан Кокс, Кіран Калкін, Джеремі Стронг, Сара Снук, Ніколас Браун і Меттью МакФейден. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Succession" розповідає сагу про сімейство Роїв, вигаданої американської сім'ї, не тільки неймовірно багатої і впливової, але в тій же мірі неблагополучній. У драмі будуть досліджені питання довіри в сім'ї, міжнародний бізнес і небезпеки, пов'язані з володінням влади в 21-му столітті.



Кокс ( "Люди Ікс 2") очолить проект і зіграє Логана Роя, жорсткого і владного старіючого патріарха клану і главу фамільного бізнесу - міжнародного конгломерату ЗМІ.

Стронг ( "Майстри сексу") виконає роль Кендалла Роя, старшого сина від другого шлюбу Логана, який зараз є президентом підрозділу сімейної фірми і найбільш вірогідним наступником на пост глави.

Роль молодшого брата Кендалла, відвертого і веселого Романа, виконає Калкін ( "Скотт Пілігрим проти всіх"). Роман ще числиться в раді директорів, але вже не працює в фірмі.

Снук ( "Чорне дзеркало") постане в образі Шив (Шива) Рой, єдиної дочки Логана і молодшої сестри Кендалла і Романа. Як і Роман, Шив входить до ради директорів, але її головна мета - політична кар'єра.

Браун ( "Добре бути тихонею") приєднається до драми як Грег, некомпетентний племінник Логана і стажист на керівну посаду в одному з тематичних парків компанії.

МакФейден ( "Анна Кареніна") зіграє Тома, амбітного партнера і нареченого Шив і керівника вищої ланки в компанії.

Джессі Армстронг ( "У петлі") напише сценарій і розділить обов'язки виконавчого продюсера з МакКеєм ( "Гра на пониження"), який зніме пілот. У разі, якщо серіалу буде дано "зелене світло", Армстронг виступить його шоураннером.
Переглядів: 646 | Додав: Elnino | Теги: Сара Снук, серіал, Брайан Кокс, Джеремі Стронг, Succession, новини, HBO, Кіран Калкін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |