RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 11 » HBO продовжив «Залишені» на третій сезон
11:14
HBO продовжив «Залишені» на третій сезон
Канал HBO продовжив драму Деймона Лінделофа і Тома Перротті "Залишені" на третій сезон, який буде заключним. Новина оголошена через кілька днів після закінчення другого сезону і оголошення списку номінантів Американської гільдії сценаристів, в який потрапили Лінделоф і Нік Кьюз за сценарій до епізоду "International Assassin". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Ми з великим ентузіазмом вітаємо повернення Деймона Лінделофа, Тома Перротті і талановитих людей, що створюють" Залишені "в третьому заключному сезоні, - сказав у своїй заяві президент HBO Майкл Ломбардо. - Це шоу стало своєрідним серіалом HBO, і ми пишаємося його оригінальністю, яке знайшло відгук в особі наших пристрасних і відданих глядачів. Ми захоплюємося і повністю підтримуємо художнє бачення Деймона і поважаємо його рішення завершити шоу третім сезоном ".



"Я, якщо чесно, не очікував того рівня підтримки і довіри, які отримував від HBO протягом двох сезонів" Залишених ", - сказав у свою чергу Лінделоф. - Том, я сам і наша неймовірна команда письменників і продюсерів з неймовірною ретельністю і обережністю розробляли ці сезони з їх початком, серединою і кінцем. Закінчив другий сезон, ми зрозуміли, що серіал, як єдине ціле, повинен слідувати тій же самій моделі ... з нашим початком і серединою, які вже завершені, найцікавіше для нас зараз, як для оповідачів, привести "Залишених" до остаточного фіналу. І під словом "остаточний" ми розуміємо "абсолютно неоднозначне, але мега-емоційне" завершення історії, яке і не може за своєю суттю бути іншим ".
Переглядів: 507 | Додав: Elnino | Теги: 3 сезон, Залишки, HBO, Деймон Лінделоф, Залишені, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |