RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 29 » HBO продовжив комедію «Кайф з доставкою» на другий сезон
19:34
HBO продовжив комедію «Кайф з доставкою» на другий сезон
Канал HBO продовжив комедійний серіал Каті Блікфелд і Бена Сінклера "Кайф з доставкою" на другий сезон. Півгодинна комедія, яка спочатку була веб-серіалом і виходила з 2012 року на Vimeo, дебютувала на HBO 16 вересня 2016 року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Відгук на нові епізоди перевершив наші очікування, - сказав в заяві президент HBO programming Кейсі Блойз. - Бен і Катя чудові оповідачі, і ми з нетерпінням чекаємо, що вони придумають у другому сезоні".



"Кайф з доставкою" дебютував на відеохостингу Vimeo в 2012 році як функціонуючий за рахунок самофінансування проект. Подружжя Блікфелдів і Сінклер спродюсували 19 епізодів до того, як підписали контракт з HBO (всі 19 епізодів доступні для перегляду на HBO Go, HBO Now і HBO). Півгодинні епізоди спочатку розбивалися на десятихвилинні уривки на Vimeo, але з тих пір формат став більш традиційним - тридцятихвилинним.

Блікфелд і Сінклер, які написали сценарій і зняли всі шість епізодів першого сезону, ділять обов'язки виконавчого продюсера з Расселом Грегорі.

Головний герой серіалу Хлопець (Сінклер) поставляє травичку своїм ексцентричним клієнтам, жителям Нью-Йорка. Вислуховуючи їх одкровення, він нерідко стає мимовільним учасником різних кумедних ситуацій.
Переглядів: 871 | Додав: Elnino | Теги: серіал, HBO, 2 сезон, Кайф з доставкою, комедія, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |