RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 9 » Губка Боб: Життя на суші 3D лідер бокс-офісу США
18:27
Губка Боб: Життя на суші 3D лідер бокс-офісу США
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 6 по 8 лютого.

За результатами минулого тижня, лідером американського прокату стала сімейна пригодницька комедія Пола Тіббіта «Губка Боб: Життя на суші 3D». За вихідні картина заробила $ 56 млн - істотно більше попереднього фільму, який дебютував із сумою $ 32 млн. В результаті стрічка отримала оцінку «В» на CinemaScore, та непогані відгуки глядачів і повну відсутність конкурентів напевно дозволять їй заробити вдома більше $ 150 млн.



На другу позицію спустилася біографічна військова драма «Снайпер» від режисера Клінта Іствуда. Лідер минулого тижня за вікенд просів всього на 20% і при цьому поповнив свою касу ще на $ 24,1 млн. Усього ж «Снайпер» вже «настріляв» в США на $ 282 200 000, і це при виробничому бюджеті в $ 60 млн.



У трійку лідерів пробився ще один новачок прокату - пригодницький фантастичний бойовик «Піднесення Юпітер» від режисерського дуету Енді і Лани Вачовскі. За свої перші вихідні картина заробила всього $ 19 млн, що відчутно гірше результатів таких проектів, як «Елізіум» ($ 29,8 млн), «На межі майбутнього» ($ 28,8 млн), «Після нашої ери» ($ 27,5 млн) і «Гра Ендера» ($ 27 млн). За оцінками фахівців, фільм чекає повний провал, і вдома він навряд чи нашкрябає навіть $ 50 млн. Зазначимо, що студія Warner Bros. витратила на зйомки картини більше $ 175 млн, які, швидше за все, доведеться відбивати вже у світовому прокаті.



З четвертої позиції бокс-офісу стартував фентезійний екшен «Сьомий син» від режисера Сергія Бодрова. Стрічка дебютувала з результатом всього $ 7 млн, що ледь порівняти з показниками фільмів «Я, Франкенштейн» ($ 8,6 млн), «Геракл: Початок легенди» ($ 8,9 млн) і «Помпеї» ($ 10,3 млн). На жаль, але перспективи у «Сьомого сина» ще похмурішим, ніж у вищезгаданої космічної драми. За прогнозами фахівців, до кінця свого прокату стрічка Бодрова збере в США близько $ 20 млн.



Замикає наш огляд бокс-офісу сімейна комедія Пола Кінга «Пригоди Паддінгтона». За уїкенд фільм поступився конкурентам близько 35% аудиторії, що дозволило йому заробити йому $ 5,3 млн. Поки картина зібрала в США трохи більше $ 57,2 млн, але в майбутньому повинна збільшити цю цифру до $ 70 млн.

Переглядів: 755 | Додав: Elnino | Теги: снайпер, сьомий син, новини, бокс-офіс, фільм, Губка Боб, 2015 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |