RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 31 » «Гра престолів» завершиться восьмим сезоном
10:56
«Гра престолів» завершиться восьмим сезоном
"Гра престолів" завершиться восьмим сезоном. Таку заяву на літній зустрічі Асоціації телевізійних критиків зробив новий президент HBO programming Кейсі Бойз. Його слова цитує видання The Hollywood Reporter.

"Я думаю, шоураннери Д.Б. Уайсс і Девід Беніофф дотримаються особливого плану про кількість сезонів, які хочуть зняти, - зокрема сказав Блойз. - Якби я міг вплинути на них, я б порадив їм зняти десять сезонів. Але ми хочемо , щоб вони поступали по-своєму і могли робити те, що буде краще для шоу ".



Нещодавно HBO продовжив драму на укорочений сьомий сезон, який буде складатися з семи епізодів, а продюсери підкреслили, що хотіли б, щоб загальна кількість епізодів в серіалі не перевищувала 75. У шести сезонах, які вийшли на момент написання замітки, було по десять серій.

Блойз зізнався, що кількість епізодів у восьмому сезоні ще не визначено, і зазначив, що обговорення про спін-офф тривають. "Ми все ще в процесі обговорення. Ні я, ні хлопці не проти спін-оффу, але він повинен мати сенс з творчої точки зору. Просто на даний момент немає ніяких конкретних планів на цей рахунок".

"Гра престолів" є найпопулярнішим серіалом HBO. Нещодавно завершився шостий сезон драми , який подивилося в середньому близько 25 мільйонів чоловік.
Переглядів: 751 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Кейсі Бойз, Гра престолів, HBO, 8 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |