RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 27 » «Гра престолів» стала найпопулярнішим серіалом Comic-Con 2016
13:42
«Гра престолів» стала найпопулярнішим серіалом Comic-Con 2016
За підсумками фестивалю Comic-Con 2016, на якому традиційно проводилися зустрічі з творцями фільмів і серіалів, компанія ListenFirst Media підрахувала рівень глядацького інтересу до того чи іншого проекту, що рекламувався на фестивалі. При обробці даних враховувався сумарний обсяг офіційних згадок хештегів і перегляди в Вікіпедії.

За підсумками отриманих даних (без урахування Twitter) вийшла наступна картина щодо телевізійних проектів, і був визначений безумовний лідер - фентезійний серіал "Гра престолів". Друге місце займає хакерська драма "Містер Робот", другий сезон якої транслюється каналом USA на момент написання замітки. Третє місце "окупував" проект каналу Starz "Американські боги", який заснований на романі Ніла Геймана. З початком фестивалю інтерес до проекту, головні ролі в якому виконують Йен МакШейн і Ріки Уіттл, виріс на 430 відсотків.



І ще про одного учасника Comic-Con, популярність якого в Мережі збільшилася на 507 відсотків. Йдеться про третій іменний телекомікс потокового сервісу Netflix "Люк Кейдж". Якщо до початку Comic-Con інформаційні матеріали з хештегом, що стосуються серіалу, були опубліковані в Мережі 14 тисяч раз, то під час самого фестивалю цифра збільшилася до 90 тисяч.
Переглядів: 645 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Гра престолів, Comic-con 2016, новини, популярність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |