RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 22 » «Гра престолів» продовжена на сьомий сезон
19:00
«Гра престолів» продовжена на сьомий сезон
Канал HBO продовжив серіали "Гра престолів", "Кремнієва долина" та "ВІП" на наступні сезони, які вийдуть в 2017 році. Про це з посиланням на HBO повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Новина оголошена за кілька днів до того, як всі три серіали повернуться з новими сезонами на канал у неділю, 24 квітня 2016 року, - "Гра престолів" з шостим сезоном, "ВІП" з п'ятим сезоном (і з новим шоураннером Девідом Менделом), а "Кремнієва долина" з третім сезоном.



Продовження "Гри престолів" тільки на один сезон трохи дивно. У січні поточного року канал готувався підписати дворічний договір на виробництво шоу, яке незмінно демонструє високі рейтинги і завойовує нагороди престижних телевізійних премій. Нагадаємо, що "Гра престолів" в 2015 році стала лауреатом "Еммі" в категорії "кращий драматичний серіал".

Минулого тижня відповідно до джерел видання, шоураннер Девід Беніофф і Д.Б. Вайсс обговорювали можливість продовження серіалу на два укорочених фінальних сезони - сьомий, що складається з семи епізодів, і восьмий - і, ймовірно, заключний - з шести епізодів.

Про кількість серій в сьомому сезоні "Гри престолів" в оголошенні HBO не говориться. Ситуація з комедіями "ВІП" і "Кремнієва долина" аналогічна.
Переглядів: 791 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Гра престолів, новини, HBO, 7 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |