RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 26 » «Гострі козирки» продовжені на два сезони
23:36
«Гострі козирки» продовжені на два сезони
Клан Шелбі повернеться на екрани ще в двох сезонах. Як повідомляє видання Deadline, канал BBC Two продовжив серіал "Гострі козирки" на четвертий і п'ятий сезони. На момент написання замітки демонструється третій сезон кримінальної саги, створеної Стівеном Найтом з Кілліаном Мерфі у головній ролі.

Обидва майбутніх сезони будуть складатися з шести епізодів за сценарієм, написаним Найтом. Британська драма виробництва Caryn Mandabach Productions і Tiger Aspect Drama має віддану фанбазу по всьому світу і демонструється в 163 країнах.



У третьому сезоні шоу, дія якого відбувається в "бурхливі двадцяті", Томмі Шелбі (Мерфі) - заможна людина. В день його весілля з ним зв'язується таємна організація, яка хоче його участі в міжнародній угоді з торгівлі зброєю, що може змінити курс історії. Тим часом, йому все важче контролювати своїх родичів, і сімейний конфлікт загрожує цілісності клану.

У третьому сезоні в складі акторів Том Харді, Хелен МакКрорі, Пол Андерсон, Софі Рандл, Джо і Фінн Коул, а також приєднався Педді Консідайн.
Виконавчий продюсер серіалу Керін Мендабах назвала продовження серіалу "фантастичним вотумом довіри по відношенню до Шоу і Стівена Найта".

Про свого персонажа Томмі Шелбі Мерфі сказав наступне: .. "Томмі - один з найбільш складних персонажів, яких мені довелося грати Я вдячний оригінальному, динамічному сценарію Стівена і серіального формату, який дозволяє мені глибоко зануритися в образ мого героя Я із задоволенням чекаю еволюції Томмі в наступних двох розділах шоу ".
 
Переглядів: 764 | Додав: Elnino | Теги: «Гострі козирки» продовжені на два | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |