RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 24 » «Голодні ігри» стали найбільш очікуваним фільмом осені
19:08
«Голодні ігри» стали найбільш очікуваним фільмом осені
Фінальна частина "Голодних ігор" під назвою "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2" є найбільш очікуваним фільмом осені 2015 року. Як повідомляє видання Variety, про це свідчать результати дослідження, проведеного компанією Piedmont Media Research.

В опитуванні брали участь більше трьох тисяч чоловік, яким було запропоновано поставити оцінку кінопроектам, які виходять в найближчі місяці від нуля до тисячі балів. "Голодні ігри" фінішували з результатом 514 балів. Це найвищий показник за всю історію подібних опитувань. Попереднім рекордсменом був фільм ";Месники 2: Ера Альтрона", що отримав 509 балів.



Лідерами рейтингу також стали анімаційний фільм "Монстри на канікулах 2" (313 балів), "007: Спектр" (282 бали), "Марсіянин" (255 балів) та інші. Серед аутсайдерів опинився фільм "Пен: Подорож в Нетландію", який заробив у потенційних глядачів лише 205 балів.
За статистикою, яку наводить Piedmont Media Research, крупнобюджетний проект повинен получити не менше 250 балів, щоб бути успішним у прокаті.

Нагадаємо, що у фінальній частині "Голодних ігор" головні ролі виконали Дженніфер Лоуренс, Елізабет Бенкс, Наталі Дормер, Джуліанна Мур, Гвендолін Крісті, Джена Мелоун, Джош Хатчерсон, Ліам Хемсворт, Сем Клафлін, Вуді Харрельсон і інші актори.
Переглядів: 585 | Додав: Elnino | Теги: Марсіянин, Голодні ігри: Переспівниця. Частина, 007: СПЕКТР, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |