RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Листопад » 22 » "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1" показав найкращий старт року
20:45
"Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1" показав найкращий старт року
Фільм "Голодні ігри 3: Переспівниця. Частина 1" продемонстрував найкращий старт року в Північній Америці. Нічні покази, які зазвичай передують виходу картини в повноцінний прокат, забезпечили йому 17 мільйонів доларів.

Це менше, ніж було у фільму "Голодні ігри: У вогні", який вийшов в той же час в 2013 році і заробив 25 мільйонів доларів. Варто правда зазначити, що друга частина демонструвалася в мережі IMAX, що дозволило їй скористатися відповідними націнками, тоді як "Переспівниця" показується лише в звичайних кінотеатрах.



Така динаміка, безумовно, забезпечить картині кращі збори року за підсумками прем'єрних вихідних, але рекорд другої частини, що стартувала в американському прокаті з астрономічними 158 мільйонами доларів, поліпшений не буде. Найоптимістичніші прогнози обіцяють картині заробітки близько 145 мільйонів доларів до кінця першого уїк-енду.

За межами Північної Америки перша частина "Переспівниці" почувається значно впевненіше. Майже на всіх ринках, на яких фільм вже встиг стартувати, його збори більше, ніж були у другої частини в 2013 році. У деяких країнах, наприклад, у Південній Кореї, проект випереджає свого попередника більш ніж на сорок відсотків.
 
Переглядів: 1653 | Додав: Elnino | Теги: касові збори, Голодні ігри: Переспівниця. Частина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |