RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 27 » Глава Walt Disney пообіцяв продовжити «Зоряні війни» після нової трилогії
12:09
Глава Walt Disney пообіцяв продовжити «Зоряні війни» після нової трилогії
Компанія Walt Disney продовжить розвивати франшизу "Зоряні війни" і після виходу дев'ятого епізоду, який завершує нову трилогію. Як повідомляє BBC, про це розповів глава компанії Walt Disney Боб Айгер.

"У нас в планах п'ять фільмів, точніше, залишилося чотири після виходу епізоду" Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили ". Вони знаходяться на різній стадії розробки і виробництва. А після цього будуть ще. Я поки не знаю, скільки саме, і не знаю - з якою частотою вони будуть виходити ", - сказав він. Відзначимо, що, кажучи про п'ять кінопроектів, Айгер мав на увазі номерні епізоди і вже анонсовані раніше спін-оффи.



Перший з них під назвою "Зоряні війни. Ізгой" буде представлений глядачам в грудні 2016 року, ще через рік відбудеться прем'єра фільму "Зоряні війни: Епізод 8". Надалі буде випущений сольний проект, присвячений молодому Хану Соло, а після цього епізод номер дев'ять. За непідтвердженими поки офіційно чутками, студія Lucasfilm також планує зняти фільм про мисливця за головами Боба фетта, а можливо, розкриє таємницю походження глави ордена джедаїв, магістра Йоди.

На момент написання даної замітки світові касові збори сьомого епізоду "Зоряних воєн" впритул наблизилися до двох мільярдів доларів.
Переглядів: 628 | Додав: Elnino | Теги: walt disney, Зоряні Війни, Боб Айгер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |