RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 10 » Глава Marvel Studios анонсував фільм про Чорну вдову
20:21
Глава Marvel Studios анонсував фільм про Чорну вдову
У доступному для огляду майбутньому студія Marvel планує зняти сольний фільм присвячений Чорній вдові. Про це розповів в інтерв'ю виданню Deadline глава компанії Кевін Фейдж.

"Ми вже анонсували дев'ять наступних кінопроектів, десять, якщо враховувати" Перший месник 3: Протистояння ", і все це до кінця 2019 року. Які картини нас чекають крім цього - предмет окремих обговорень, які ми будемо проводити в найближчі роки, так як у нас і без того дуже багато роботи. Що стосується вже представлених персонажів, то і творчо і емоційно ми налаштовані на створення фільму про Чорну вдову ", - сказав він.



За словами Фейджа, "це унікальний персонаж, блискуче втілений на екрані Скарлетт Йоханссон". "Вона одна з ключових учасниць команди Месників, що володіє солідним багажем власних історій, на основі яких можна вибудувати вражаючу франшизу", - додав глава Marvel Studios.

Нагадаємо, що незадовго до прем'єри фільму "Перший месник 3" сервіс з продажу квитків Fandango провів опитування серед своїх клієнтів, запропонувавши їм вибрати персонажа коміксів, про який вони хотіли б побачити фільм. Безумовним лідером виявилася Чорна вдова, більше 48 відсотків респондентів проголосували саме за неї.
Переглядів: 638 | Додав: Elnino | Теги: Marvel Studios, Кевін Фейдж, Чорна вдова, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |