RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 8 » Глава HBO звинувачує себе за провал «Справжнього детектива 2»
11:07
Глава HBO звинувачує себе за провал «Справжнього детектива 2»
Президент HBO Programming Майкл Ломбардо взяв частину відповідальності за невдалий другий сезон серіалу "Справжній детектив" на себе. Ломбардо визнає, що квапив Ніка Піццолатто, бажаючи повторити успіх першого сезону серіалу. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У той час як перший сезон антології з Меттью МакКонахі і Вуді Харрельсоном в головних ролях, завоював велику популярність і у професійних критиків, і у простих глядачів, другий сезон, в якому знялися Колін Фаррелл, Рейчел МакАдамс, Вінс Вон і Тейлор Кітч, викликав загальне розчарування.



"Наша головна помилка в тому, що найчастіше ми призначаємо жорсткі терміни і не даємо письменникам необхідного їм часу, і в результаті всіх нас чекає провал. У цьому конкретному випадку перший сезон" Справжнього детектива "був для Ніка Піццолатто проектом, над яким він працював протягом довгого часу. Він душевний письменник ... Я приймаю провину на себе. Я поводився як справжній виконавчий продюсер - ми завоювали величезний успіх, я хочу повторити його наступного року! ", - зокрема сказав Ломбардо.

"І знаєте, що? Я змусив його в короткий термін впоратися з непосильним завданням. Йому довелося винаходити колесо заново. Шукати музу. Я усвідомив урок - ніколи більше так не робити", - додав Ломбардо.

У Піццолатто є час повторити успіх першого сезону "Справжнього детектива" - в листопаді 2015 року сценарист і HBO підписали контракт про співпрацю аж до 2018 року.
Переглядів: 684 | Додав: Elnino | Теги: HBO Programming, Справжній детектив, 2 сезон, провал, новини, Майкл Ломбардо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |