RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 13 » Глава 20th Century Fox пояснив затримку у виробництві «Аватара 2»
20:46
Глава 20th Century Fox пояснив затримку у виробництві «Аватара 2»
Глава студії 20th Century Fox Джим Джіанопулос, виступаючи на конференції Gabelli & Company's Movie & Entertainment в Нью-Йорку пояснив затримки у виробництві продовжень фільму "Аватар" тим, що "у режисера Джеймса Кемерона свій власний темп". Про це повідомляє видання Variety.

За словами Джіанопулоса, він абсолютно впевнений, що глядачі побачать другу серію картини в грудні 2017 року, а наступні частини - в 2018 і 2019 роках, відповідно. Всі фільми будуть зніматися одночасно. Глава студії також розповів присутнім інвесторам про свій нещодавній візит до штаб-квартири Кемерона в Новій Зеландії.
"Це таке приміщення, стіни якого від підлоги до стелі обвішані ілюстраціями, зображеннями героїв, пейзажів, локацій. Повірте, це саме дивне і захоплююче видовище, яке ви коли-небудь могли бачити. І він все це збирається об'єднати в своїх фільмах", - сказав він.



Нагадаємо, що раніше неодноразово повідомлялося, що крім сценаріїв і концепт-артів Джеймс Кемерон займається і вдосконаленням технологій зйомки і обробки відеоряду. Так, стало відомо, що в роботі будуть використані нові знімальні комплекси, в яких відсутні традиційні для схем захоплення зображення маркери і "зелені екрани". Найімовірніше, продовження "Аватара" зніматимуться з підвищеною частотою кадрів.
Переглядів: 475 | Додав: Elnino | Теги: Джим Джіанопулос, Кемерон, новини, Аватар 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |