RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Гільєрмо Дель Торо зніме малобюджетний фільм
11:51
Гільєрмо Дель Торо зніме малобюджетний фільм
Шанувальникам творчості мексиканського режисера Гільєрмо Дель Торо, які очікують третю частину "Хеллбоя" або екранізацію творів Лавкрафта, належить запастися терпінням.
Як розповів сам постановник в інтерв'ю виданню Variety, його наступним проектом буде малобюджетний фільм, створений у співпраці з незалежною студією. Дель Торо відмовився уточнити сюжет картини і навіть її жанр.

Що ж стосується скасування прем'єри фільму "Тихоокеанський рубіж 2", режисер не виключає, що надалі він зможе повернутися до роботи над ним. "Наскільки я розумію, проект не закритий остаточно, а просто відкладений. Тепер ми повинні підготувати сценарій, розрахувати бюджет і представити все це студіям Universal і Legendary, і тоді вони приймуть рішення", - сказав Дель Торо.

Нагадаємо, що раніше студія Universal відмовилася від оголошеної раніше дати прем'єри "Тихоокеанського рубежу". Картину планувалося представити глядачам у серпні 2017 року. Подальша доля сиквела на момент написання даної замітки не уточнювалася.



Відзначимо також, що кількість закритих проектів за участю Гільєрмо Дель Торо вже насилу піддається обчисленню. Це стосується не тільки повнометражних фільмів, але також серіалів, відеоігор і мультфільмів.
Переглядів: 503 | Додав: Elnino | Теги: Тихоокеанський рубіж 2, новини, Гільєрмо дель Торо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |