RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 12 » Генрі Кавілл зізнався в любові до грошей
18:38
Генрі Кавілл зізнався в любові до грошей
Генрі Кавілл, бере участь у фільмах про Супермена не так через любов до персонажа або мистецтва як такого, скільки заради значних гонорарів. Про це сам актор розповів в інтерв'ю журналу Man of the World.

"Я, звичайно, боюся, що це може викликати несхвалення з боку членів моєї спільноти і людей поза нею, але я займаюся цим не заради мистецтва. Гроші - це просто фантастика, щось, (тут я знову чекаю несхвалення), дуже для мене важливе" , - зізнався Кавілл.

За словами актора, який кинув навчання заради кар'єри в кіно, він обожнює вечірки. "Я якось пропустив веселощі і не став університетським студентом, але зате веселюсь тепер по повній програмі. І у мене є гроші, щоб піти в хороше місце замість того, щоб сидіти в потворному пабі, що пахне сечею", - додав він.



Кавілл також додав, що йому доставляють велике задоволення польоти в першому класі. "Може, хтось і вважатиме мене снобом, але подорож тільки тоді має сенс, коли летиш першим класом. Наприклад, подорож до Нової Зеландії економічним класом - просто відстій", - підкреслив він.

Нагадаємо, що фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", в якому Генрі Кавілл знову зіграв за гроші Людину зі сталі вийде в прокат в кінці березня 2016 року.
Переглядів: 687 | Додав: Elnino | Теги: кіно, зірки, Генрі Кавілл, Гроші, новини, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |