RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 16 » Генрі Кавілл оголосив про перевагу Супермена над Капітаном Америкою
18:23
Генрі Кавілл оголосив про перевагу Супермена над Капітаном Америкою
Супермен кращий, ніж Капітан Америка. Таку заяву зробив на своїй сторінці в Instagram виконавець ролі Людини зі сталі Генрі Кавілл. Коментар британського актора супроводжував знімок, що відобразив його в Шанхаї, куди він прибув у рамках рекламної кампанії Huawei.

На фотографії Кавілл стояв з мікрофоном біля великого рекламного плаката із зображенням Скарлетт Йоханссон, уявляючи, що бере у актриси інтерв'ю. "За даними моїх джерел Супермен дійсно кращий, ніж Капітан Америка", - свідчив підпис. Кавілл не уточнив, за якими критеріями проводилося це порівняння.

Нагадаємо, що фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" був розгромлений критиками і заробив в світовому прокаті значно менше, ніж розраховувала студія Warner Bros. При цьому, відповідаючи на питання журналістів про низький рейтинг картини, Генрі Кавілл закликав не слухати думки критиків, а орієнтуватися тільки на касові збори.



Що стосується Капітана Америки, то глядачі зможуть побачити супергероя в фільмі "Перший месник 3: Протистояння", який виходить в прокат 5 травня 2016 року. На момент написання даної замітки експерти передрікали проекту значні стартові збори.
 
Переглядів: 623 | Додав: Elnino | Теги: Супермен, DC, Капітан Америка, Генрі Кавілл, Marvel, новини, Шанхай | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |