RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 14 » Гарет Едвардс відмовився від роботи над «Годзіллою 2»
10:44
Гарет Едвардс відмовився від роботи над «Годзіллою 2»
Творець фільму "Годзілла" Гарет Едвардс відмовився від подальшої співпраці зі студіями Legendary і Warner Bros. і не буде працювати над другою серією. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Deadline.

Причина відмови Едвардса від зйомок "Годзілли 2" не уточнюється, стверджується лише, що сторони "розлучилися в дружніх відносинах", і керівництво студій сподівається, що в майбутньому режисер ще візьме участь в якомусь із їхніх проектів.



Нагадаємо, що в в середині травня 2016 року студія Warner Bros. оголосила про перенесення прем'єри "Годзілли 2" на більш пізній термін. Замість 8 червня 2018 року, як було заплановано спочатку, картину представлять глядачам 22 березня 2019 року. З чим пов'язана зміна прокатного графіка, не повідомлялося.

Відзначимо також, що Legendary і Warner Bros. планують надалі звести в одному фільмі двох популярних монстрів - японського ящера і Кінг Конга. Їх спільний фільм під назвою "Годзілла проти Кінг Конга" буде випущений в прокат 29 травня 2020 року.

Що стосується Едвардса, то в грудні 2016 року глядачі зможуть побачити його новий фільм - спін-офф "Зоряних воєн" під назвою "Ізгой-Один. Зоряні війни: Історії". Його подальші плани не уточнювалися.
Переглядів: 639 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Warner Bros., Гарет Едвардс, новини, Legendary, Годзілла 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |