RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 23 » Галь Гадот відповіла критикам
00:03
Галь Гадот відповіла критикам
В інтерв'ю ресурсу Robot Underdog Галь Гадот («Форсаж 6») розповіла про те, як їй вдається справлятися з критикою фанатів коміксів за невідповідність зовнішньому образу Чудо-жінки.

«Багато хто говорить про те, що я надто худа, а мої груди занадто малі, - сказала актриса. - Раніше я брала будь-яку критику близько до серця, але з часом стала ставитися до неї набагато простіше. Претензії з приводу Чудо-жінки здаються мені трохи натягнутими, тому що у амазонок взагалі була тільки одна грудь, щоб їм було легше стріляти з лука. Але я навіть рада тому, що нічого в цьому житті не дається мені легко.

Мені доводилося стикатися з критикою на свою адресу ще на зорі кар'єри. Одні вважали, що у мене є проблеми з харчуванням, а інші стверджували, що в мене занадто велика голова. Треті взагалі називали мене шваброю. Я можу прийняти будь-який удар, тому що прекрасно розумію, що постійно перебувати під прицілом - частина нашої професії.



Можливість зіграти таку героїню може представитися тільки раз у житті. Мене часто запитували, про яку роль я мрію, але я ніколи не могла конкретизувати своє бажання. Я не хотіла грати дамочок, яких потрібно рятувати з біди. Мені зовсім не подобається, що у фільмах дівчат постійно показують жертвами. Мені хотілося втілити образ жінки, яка могла б самостійно вирішувати складні проблеми. І ось тепер я отримала можливість стати найсильнішою представницею прекрасної статі - Чудо-жінкою. Вона неймовірно витривала, здатна високо стрибати, практично літати, а також знає безліч бойових стилів. Це сильна і впевнена в собі жінка. Я щодня дякую Богові за цю роль ».



Перша поява Гадот в образі Чудо-жінки відбудеться в блокбастері «Бетмен проти Супермена», що виходить в український прокат 25 березня 2016.
Переглядів: 626 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, Галь Гадот, Чудо-жінка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |