RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 12 » Галь Гадот підтвердила бісексуальність Чудо-жінки
11:10
Галь Гадот підтвердила бісексуальність Чудо-жінки
Чудо-жінка дійсно може бути бісексуальною, але на цей аспект особистого життя супергероїні творці фільму про неї постаралися не звертати увагу. Про це розповіла в інтерв'ю виданню Variety виконавиця ролі Чудо-жінки Галь Гадот, коментуючи попередні заяви Грега Руккі, автора популярної серії коміксів Rebirth: Wonder Woman.

"Ми не ставили це в пріоритет, але, якщо міркувати теоретично про жінок в цій країні, і взяти до уваги, скільки років вона там провела, то тоді це має сенс, звичайно. В самому фільмі у неї немає бісексуальних відносин. Власне, мова не про це. вона жінка, яка любить людей за те, якими вони є. Але вона може бути бісексуальною при цьому ", - сказала актриса. Відзначимо, що раніше Грег Руккі, розмірковуючи про Діану, стверджував, що вона однозначно вступала в сексуальні стосунки з особами своєї статі, так як іншої можливості в більшій частині її життя і не було.



Фільм "Чудо-жінка" буде випущений в прокат в червні 2017 року. Крім Гадот, в ньому знімалися Кріс Пайн, Олена Анайя, Робін Райт, Конні Нільсен, Девід Тьюліс, Люсі Девіс, Юен Бремнер, Денні Хьюстон, Саїд Тагмауї і інші актори. Режисер Петті Дженкінс, в активі якої в основному телевізійні серіали.
Переглядів: 712 | Додав: Elnino | Теги: бісексуальність, DC, Галь Гадот, Чудо-жінка, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |