RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 12 » FX замовив сценарій до спін-оффу «Синів Анархії»
11:12
FX замовив сценарій до спін-оффу «Синів Анархії»
Через вісім місяців після того, як Курт Саттер оголосив про плани по створенню спін-оффу культового серіалу "Сини Анархії", канал FX замовив сценарій до потенційного серіалу, який називається "Mayans MC". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Творці "Синів Анархії" Саттер і Елджін Джеймс розроблять проект, присвячений майянському клубу Mayans Motorcycle Club, що зіграв ключову роль в оригінальній драмі. Джеймс напише сценарій для драми студій Fox 21 Television Studios і FX Productions.

"Mayans MC" збереже той же дух, що і "Сини Анархії", і описується як похмура і груба сімейна драма, в якій буде представлений новий погляд на історію очима латиноамериканців.



Майанці зіграли велику роль в "синах Анархії", що стали найбільш рейтинговою драмою в історії кабельного каналу протягом своїх семи сезонів.

Саттер в інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter сказав, що спін-офф - зовсім інше шоу, підкресливши, що "тональність, ритм і розповідь будуть унікальними". В оригінальному серіалі майянці були представлені конкуруючим каліфорнійським байкерським клубом, до складу якого в основному входили американці мексиканського походження, що займаються розповсюдженням героїну. Оклендська філія, очолювана президентом Маркусом Альваресом (Еміліо Рівера), спочатку ворогувала з SAMCRO. Але з часом SAMCRO змогли налагодити ділові відносини з майянцями в бізнесі і в злочинній діяльності.
 
Переглядів: 726 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Сини анархії, спін-офф, новини, fx, Mayans MC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |