RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 25 » FX продовжив комедію «Баскетс» на другий сезон
00:40
FX продовжив комедію «Баскетс» на другий сезон
Кабельний канал FX продовжив комедію "Баскетс" на другий сезон. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, прем'єра другого сезону відбудеться на початку 2017 року.

Комедійне шоу, створене Заком Галіфіанакісом, Луїсом С.К. і Джонатаном Кріселом, стало найпопулярнішим комедійним серіалом, серед тих, що виходили у прайм-тайм з 2014 року, в тому числі і у категорії глядачів від 18 до 49 років. З урахуванням відстрочених переглядів протягом семи днів після ефіру, перші три епізоди "Баскетса" в середньому зібрали аудиторію в півтора мільйона чоловік, з яких 944 тисячі - глядачі до 50 років. Цього достатньо, щоб вважати серіал найбільш рейтинговим сценарним шоу поточного року.



"" Баскетс "сміливий, блискучий і дуже кумедний серіал, і ми несказанно раді тому прийому, який він отримав, - сказав у своїй заяві президент відділу оригінальних програм FX Ерік Шрайер. - В" Баскетсі "зібралися три найбільш інноваційних комедійних розуми сьогоднішнього дня - Зак, Луїс і Джонатан - і ми вдячні їм і решті творчої команди і всьому акторському складу за все, що вони зробили для серіалу ".

Комедія розповідає про Чіпа Баскетса (Галіфіанакіс), який все життя мріяв стати французьким клоуном. Луї Андерсон грає матір Чіпа, а Марта Келлі - його страхового агента.
Переглядів: 657 | Додав: Elnino | Теги: Йолоп, серіал, 2 сезон, Баскетс, fx | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |