RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 11 » FX продовжив «Американську історію жахів» на шостий сезон
18:53
FX продовжив «Американську історію жахів» на шостий сезон
Кабельний каналу FX продовжив свою популярну антологію "Американська історія жахів" на наступний сезон. Шостий сезон серіалу, створеного Райаном Мерфі у співавторстві з Бредом Фалчуком, вийде в 2016 році. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Шостий сезон" Американської історії жахів ", безперечно, приєднається до ряду серіалів, які стали віхою в історії телебачення, - сказав у своїй заяві виконавчий директор FX Networks Джон Лендграф. - Від" Дому-вбивці "і до" Готелю "серіал удосконалював нову телевізійну форму, став найбільш рейтинговим шоу FX і заодно розсунув усі мислимі межі творчої досконалості і сміливості. Варто відзначити ще той факт, що Райан і Бред щороку придумують нову історію, кидаючи виклик всій творчій команді придумати щось ще більш захоплююче, жахливе і цікаве ".



На сьогоднішній день Мерфі не розповідає про тему майбутнього сезону, як і про акторський склад. Продюсер неодноразово підкреслював, що хотів би продовжити творчу співпрацю із зіркою нинішнього, п'ятого сезону, Леді Гагою, і що вони сподіваються знайти час для спільної роботи в щільному графіку співачки.

Перші чотири сезони антології удостоїлися 71-ї номінації на премію "Еммі", завоювавши у підсумку 13 статуеток. Прем'єра п'ятого сезону ("Готель") стала другою за популярністю в історії FX, поступившись першістю дебютному епізоду четвертого сезону ("Шоу виродків").
Переглядів: 520 | Додав: Elnino | Теги: Американська історія жахів, 6 сезон, fx, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |