RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 9 » Футбольний скандал на великому екрані
15:54
Футбольний скандал на великому екрані
Фанати футболу добре пам'ятають, які пристрасті кипіли в роздягальні збірної Гани на Чемпіонаті Світу-2014. Після конфлікту з керівництвом гравці відмовилися готуватися до матчу з португальцями до тих пір, поки не будуть погашені всі заборгованості по заробітній платі. Суперечка дійшла мало не до рукоприкладства, і тренеру «Чорних зірок» Джеймсу Квесі Аппіа навіть довелося виключити двох гравців основного складу, півзахисників Кевіна-Прінса Боатенга і Саллі Мунтарі, з національної команди. Щоб якось вирішити цей конфлікт і заспокоїти футболістів, уряд Гани в терміновому порядку зібрав $ 3 млн готівкою і відправив їх на літаку до Бразилії. 

Як повідомив портал DigitalSpy, цей скандал привернув увагу кіноробів, а студія Bugeater Films намірилася показати його на великому екрані. В якості сценариста картини запрошений Дерріл Уортон («Вбивство: життя на вулиці» / Homicide: Life on the Street), який дав свій коментар британським журналістам: 

«Я бачив кадри хроніки, на яких відображено, як поліцейський ескорт супроводжував гроші в дорозі. Тоді я відразу уявив Дуейна Джонсона в ролі інкасатора, з яким відбуваються різні неприємності на трасі ». 



Схоже, майбутній проект буде пов'язаний зі спортом лише побічно, а сам футбольний скандал плавно переросте в гостросюжетний трилер з погонями. Відзначимо також, що зараз фільм знаходиться на стадії раннього препродакшена, тому ще не обзавівся акторським складом, офіційною назвою і датою релізу.
Переглядів: 529 | Додав: Elnino | Теги: збірна Гани, фільм, Дерріл Уортон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |