RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 6 » Френк Спотніц зняв драму про Медічі
10:08
Френк Спотніц зняв драму про Медічі
Творець "Секретних матеріалів" і "Людини у високому замку" Френк Спотніц працює над своєю першою історичною драмою - "Медічі: Майстри Флоренції". Дастін Хоффман ( "Останній шанс Харві") і Річард Медден ( "Гра престолів") виконають головні ролі в восьмисерійній драмі, що розповідає про сім'ю Медічі, її сходження до влади і вкладу в культуру і економіку в епоху Відродження. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Спотніц створив шоу спільно з Ніколасом Мейером ( "Соммерсбі"). Зйомки серіалу проходили в Італії протягом 18-ти тижнів. У знімальної команди був доступ в усі історичні місця, включаючи Палаццо Веккьо і собор Дуомо у Флоренції.



Медічі, використовуючи свій добробут, фінансували таких художників як Боттічеллі і Рафаель, а також підтримували боротьбу бідного стану зі знаттю, що було в ті часи революційно. "Ми живемо, на жаль, за часів великої економічної нерівності, а ці люди, що мали власні амбіції, давали можливість реалізуватися і представникам простого народу", - зазначив Спотніц.

Зйомки другого сезону "Людини у високому замку" почалися два тижні тому. Прем'єра очікується до кінця поточного року. Команда займається підготовкою сценарію до другого сезону "Медічі: Майстри Флоренції", виробництво якого почнеться на початку 2017 року.
 
Переглядів: 1060 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Медічі: Майстри Флоренції, Френк Спотніц, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |