RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Fox замовив повний сезон «Смертельної зброї»
11:21
Fox замовив повний сезон «Смертельної зброї»
Канал Fox збільшив кількість епізодів в першому сезоні свого нового серіалу "Смертельна зброя" до вісімнадцяти. Про це повідомляє видання Variety.

"В" Смертельній зброї "ми насолоджуємося вибуховими і шалено цікавими взаємовідносинами між двома копами, ролі яких виконують Деймон Уайанс і Клейн Кроуфорд, які доповнюються екшеном, чарівним гумором і справжньою мужністю, - сказав в заяві президент Fox entertainment Девід Медден. - Меттью Міллер, МакДжі, Ден Лін і Дженніфер Гвартц виконали приголомшливу роботу в цьому шоу, яке довело свою спроможність і виявилося хорошим компаньйоном "Імперії". Ми з радістю замовляємо додаткові епізоди до першого сезону "Смертельної зброї" ".



Із середнім рейтингом 3,0 за день ефіру і наступні сім днів у ключової аудиторії глядачів від 18 до 49 років "Смертельна зброя" ділить третє місце за популярністю з серіалом CBS "Булл" серед осінніх нових драм на громадському телебаченні. Попереду знаходяться шоу NBC "Це ми" і політична драма ABC "Останній кандидат". Згідно з даними Fox, "Смертельну зброю" за тиждень на різних платформах дивляться 11,5 мільйона чоловік.

"Смертельна зброя" стала четвертим новим серіалом на громадському ТБ цієї осені, який отримав замовлення на повний сезон. Замовлення на повні сезони отримали "Це ми", "Останній кандидат" і "Просто немає слів" каналу ABC.
Переглядів: 807 | Додав: Elnino | Теги: серіал, повний, Fox, Смертельна зброя, сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |