RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 1 » Fox замовив повний другий сезон «Люцифера»
16:56
Fox замовив повний другий сезон «Люцифера»
Канал Fox замовив додаткові дев'ять епізодів до другого сезону серіалу "Люцифер". Таким чином, повний сезон буде складатися з 22-х серій. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Серіал виконавчого продюсера Джеррі Брукхаймера заснований на персонажах, створених Нілом Гейманом для серії коміксів Vertigo. Драма з Томом Еллісом і Лорен Джерман в головних ролях, виходить по понеділках після серіалу "Готем", беручи участь у формуванні тематичного блоку DC Comics. З урахуванням переглядів на різних платформах і записах на DVR, в середньому аудиторія другого сезону становить вісім мільйонів чоловік, що на 105 відсотків перевищує кількість глядачів, які подивилися шоу в день ефіру.



"" Люцифер "продовжує приносити нам справжнє задоволення своїм похмурим гумором і закрученим сюжетом. Шоу є ідеальним компаньйоном для" Готема ", і ми раді замовити ще дев'ять епізодів цієї прекрасної драми. Ми хотіли б подякувати Тому, Лорен, і іншим акторам і членам команди, які наділили персонажів чарівністю, гумором і людяністю "- зокрема сказав у своїй заяві президент Fox Broadcasting Девід Медден.

Раніше Fox замовив виробництво додаткових п'яти епізодів до нової драми "Смертельна зброя", збільшивши кількість епізодів в першому сезоні з 13-ти до 18-ти. Доля серіалів "Той, що виганяє диявола" і "Подача" ще не вирішена.
Переглядів: 730 | Додав: Elnino | Теги: Люцифер, 2 сезон, серіал, новини, Fox | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |