RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 2 » Fox займеться тб адаптацією франшизи «Рембо»
10:59
Fox займеться тб адаптацією франшизи «Рембо»
Через тиждень після виходу в американський прокат фільму "Крід: Спадщина Роккі", який вважається продовженням знаменитої франшизи, канал Fox оголосив про намір зняти телевізійний ребут іншої відомої франшизи за участю Сільвестра Сталлоне - "Рембо". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Телемережа об'єднується із зіркою повнометражної франшизи Сільвестром Сталлоне для створення потенційного серіалу "Rambo: New Blood", який буде заснований на фільмах франшизи. Сталлоне на момент написання замітки виступає в якості виконавчого продюсера, і поки невідомо, чи буде у нього роль у драмі, яка розповість про взаємини Рембо і його сина.
Джеб Стюарт ("Міцний горішок") написав сценарій, реалізацією якого займуться Entertainment One і Millennium Films. У проекті в центрі уваги опиняться Рембо і його син Джей Ер, колишній морський піхотинець. Рембо буде центральним персонажем потенційного серіалу на відміну від героя Едді Мерфі Акселя Фоулі, про сина якого CBS зняв телевізійний серіал "Beverly Hills Cop", і в якому Мерфі з'являвся лише епізодично.



Компанії eOne і NuImage / Millennium Films підписали угоду про розробку та спільне виробництво серіалу два роки тому. У той час, за словами представників компаній, вони вели переговори зі Сталлоне про його участь у проекті в якості актора і в складі творчої групи. Представники Сталлоне тоді говорили про те, що актор не має наміру повертатися до ролі Джона Рембо.

Fox також займається розробкою серіалу з обмеженою кількістю епізодів, заснованого на франшизі "Нестримні".
 
Переглядів: 565 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Сільвестр Сталлоне, Rambo: New Blood, новини, Fox | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |