RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 3 » Fox займеться ребутом «Смертельної зброї»
17:06
Fox займеться ребутом «Смертельної зброї»
Популярна в 80-х - 90-х роках франшиза "Смертельна зброя" потрапила в список телевізійних ребутів. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, канал Fox, проявивши наполегливість і обійшовши конкурентів, отримав права на виробництво пілота потенційного серіалу.

Виробництвом ребута, заснованого на повнометражній франшизі, головні ролі в якій виконали Мел Гібсон і Денні Гловер, займеться Warner Bros. Television, підрозділ кінокомпанії Warner Bros. Pictures, яка знімала оригінальні фільми.



Як і у фільмах, в центрі сюжету серіалу виявиться коп і колишній "морський котик" Мартін Ріггс (у фільмах роль належала Гібсону), який після смерті дружини і дитини перебирається в Лос-Анджелес, щоб почати все спочатку. Він стає напарником детектива поліції Роджера Мердока (Гловер), який нещодавно пережив "дріб'язковий" серцевий напад і тому намагається уникати стресових ситуацій.

Сценарій до пілота напише Меттью Міллер ("Чак"), який разом Деном Ліном ("Лего. Фільм") і Дженніфер Гвартц ("Смертельна зброя 4") розділять функції виконавчих продюсерів. Всі троє працювали над серіалом "Вічність", який канал ABC скасував після першого сезону до незадоволення багатьох глядачів.

Оригінальний бойовик вийшов в 1987 році і заробив у світовому прокаті 120 млн., доларів. Після було знято ще три сиквела - в 1989, 1992 і 1998 роках - загальні світові касові збори яких налічують близько 835 млн., доларів.
Переглядів: 619 | Додав: Elnino | Теги: серіал, новини, ребут, Fox, Смертельна зброя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |