RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 27 » FOX вступила в таємні переговори з Marvel
11:57
FOX вступила в таємні переговори з Marvel
Представники кіностудії FOX вступили в секретні переговори з керівництвом Marvel з приводу можливої ​​реалізації спільних проектів, заснованих на серіях популярних коміксів. Про це з посиланням на анонімні джерела повідомляє видання Comicbook.

"Я отримав інформацію з кількох джерел, від моїх маленьких пташок про те, що FOX і Marvel щось там обговорюють, ще на самих ранніх стадіях, але FOX проявляє сильну зацікавленість. Звичайно, від якихось реальних контрактів нас відділяє, можливо , не один рік, але FOX реально хоче "подружитися" з Marvel ", - стверджує один з інформаторів.

Природно, ніяких офіційних коментарів на цю тему від представників самих студій, поки не послідувало. Нагадаємо, що раніше Sony Pictures домовилася з Marvel про спільну експлуатацію деяких персонажів коміксів, в першу чергу, Людини-павука. Згідно з умовами контракту, Marvel візьме на себе прийняття всіх "творчих" рішень, що стосуються використання образу супергероя в фільмах.



Студія FOX володіє правами на кінематографічні образи деяких героїв Marvel, в тому числі Людей Ікс, Фантастичної четвірки і деяких інших. У 2015 році студією був випущений фільм "Фантастична четвірка", який провалився в прокаті.
Переглядів: 1047 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Marvel, новини, Fox, комікси, переговори, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |