RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 10 » Fox продовжив «Сосни» на другий сезон
18:35
Fox продовжив «Сосни» на другий сезон
Fox повертається в Уейуорд Пайнс. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, телемережа оголосила про намір продовжити серіал з обмеженою кількістю епізодів виконавчих продюсерів М. Найта Шьямалана і Чаду Ходжа "Сосни" на другий сезон. Ходж, який брав участь в адаптації творів Блейка Крауча, на яких заснований серіал, і виконував обов'язки шоураннера, не повернеться у другому сезоні. Місце шоураннера зайняв Марк Фрідман ("Вір").

Прем'єра десятисерійного другого сезону відбудеться влітку 2016 року. Оповідання почнеться з того місця, на якому закінчився перший сезон.

"Для нас минулого літа" Сосни "стали великим хітом, - сказав у своїй заяві президент Fox Broadcasting Entertainment Девід Медден. - Ми були приголомшені тим містичним і дивовижним світом, який створили Найт і його команда, і захоплюючим оповіданням, яке утримувало увагу глядачів з першого дня. У другому сезоні боротьба за майбутнє і драматичні події досягнуть наступного рівня, і ми з нетерпінням чекаємо тієї години, коли фанати серіалу відправляться в нову подорож ".



У першому сезоні в головних ролях знялися Метт Діллон, Тобі Джонс, Карла Гуджино, Мелісса Лео і Шаннін Соссамон. Поки неясно, чи повернеться хтось з оригінального складу в другий сезон. Серед виконавчих продюсерів - Дональд Де Лайн, Ашвін Райан, Фрідман, Крауч і Шьямалан.
Переглядів: 488 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, Сосни, другий сезон, новини, Fox, Уейуорд Пайнс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6091
Міні чат
200
Copyright © 2015 |