RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 3 » Fox планує відродити серіал «Втеча з в'язниці»
16:49
Fox планує відродити серіал «Втеча з в'язниці»
Драматичний трилер "Втеча з в'язниці" має всі шанси відродитися у вигляді серіалу з обмеженою кількістю серій. Згідно з неофіційними джерелами видання Deadline, Fox вже кілька місяців працює над ідеєю перезапуску популярного шоу, і хоча офіційних переговорів ще не було, творець і виконавчий продюсер серіалу Пол Шойрінг зацікавлений у створенні нової глави драми.

Забезпечення підтримки з боку творців шоу вважається вкрай важливим у запуску "відроджених серіалів", як це було у випадку з Крісом Картером і "Секретні матеріали: Перезавантаження" (Fox), Тімом Крінгом і "Героями: Відродження" (NBC) і Девідом Лінчем і Марком Фростом і "Твін Пікс" (Showtime). З чуток, разом з Шойрінгом в потенційний проект повернуться виконавчі продюсери Марті Адельштейн і Доун Пароуз.



Зірки "Втечі з в'язниці" Вентворт Міллер і Домінік Пурселл неодноразово заявляли про готовність знятися в скороченій версії продовження. З чуток, події в новому серіалі розгорнуться після втечі двох братів, Майкла (Міллер) і Лінкольна (Пурселл), до яких приєднається третій ключовий персонаж. Є ідея епізодичної участі більшості акторів з оригінального шоу.

На відміну від зірок "Секретних матеріалів", які знімаються в різних проектах, конфлікт знімальних графіків Міллеру і Пурселлу не загрожує: обидва актори зайняті в майбутній драмі The CW "Легенди завтрашнього дня".
Переглядів: 524 | Додав: Elnino | Теги: Втеча з в'язниці, 5 сезон, Fox, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |