RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 10 » Fox планує триквел «Дедпула»
22:14
Fox планує триквел «Дедпула»
Кінокомікс «Дедпул» став одним з відкриттів нинішнього року, після того як зібрав значні $ 754,5 млн в світовому прокаті. Студія 20th Century Fox відразу ж запустила в роботу сиквел блокбастера, а тепер сайт The Hollywood Reporter повідомляє, що мейджор вже подумує про третій фільмі серії.

Правда, друга частина недавно зіткнулася з проблемами - через розбіжності з Райаном Рейнольдсом Тім Міллер відмовився очолити зйомки сиквела, що змусило керівництво Fox почати пошуки нового режисера. Слідом за Міллером проект в знак солідарності покинув і композитор Джанки Екс-Ел.

Однак це не заважає босам студії робити ставку на балакучого найманця, оскільки майбутнє франшизи «Люди Ікс» поки залишається туманним. Задумка така, що в третьому «Дедпулі» повинна з'явитися Сила Ікс, очолювана Кейблом. Участь останнього в сиквелі вже підтверджена, а на його роль претендує Кайл Чандлер. Раніше повідомлялося, що Сила Ікс може отримати власний фільм, але, ймовірно, поки Fox хоче подивитися на нову команду мутантів не в самостійному проекті, а в компанії популярного Дедпула.



У наступному році на екрани вийде останній фільм про Росомаху за участю Х'ю Джекмана, а тому поки за супергероїку Fox відповідатиме лише найманець в червоному латексі. Раніше студія розраховувала на «Гамбіта», але після відходу режисера Дага Лаймана проект був відкладений і чекає свого часу.
Переглядів: 852 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, триквел, Marvel, новини, Fox | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |