RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 20 » Fox хоче зняти додаткові епізоди нових «Секретних матеріалів»
00:37
Fox хоче зняти додаткові епізоди нових «Секретних матеріалів»
Перезавантаження "Секретних матеріалів" стало для Fox великим успіхом, і питання про те, чи буде канал замовляти додаткові епізоди після заключної шостої серії, показ якої відбудеться 22 лютого 2016 року, залишається відкритим. Оскільки немає ніяких певних планів щодо другого сезону шоу, беручи до уваги високі рейтинги, керівництво Fox, безсумнівно, обговорює можливість замовлення більшої кількості епізодів. Крім того, канал позиціонує шостий епізод як "фінал сезону", а не "фінал серіалу".

"До того, як" Секретні матеріали "стартували, ми говорили, що з задоволенням зняли б більше епізодів, і ми на сьомому небі від щастя від того, що вийшло. До сих пір реакція з боку глядачів була дійсно обнадійливою, - президент Fox Entertainment Девід Медден говорив в інтерв'ю виданню Variety на початку трансляції. - Ми ще не обговорювали з акторами можливість зйомок в другому сезоні, але абсолютно ясно, що є глядачі, які з радістю б подивилися більше епізодів ".



За перші три дні з моменту дебюту прем'єрний епізод, який складався з двох частин, подивилися близько п'ятдесяти мільйонів глядачів в більш ніж 80-ти країнах світу. Протягом п'яти епізодів демо-рейтинг в середньому становить 3,3, а загальне число глядачів - 9,9 мільйона чоловік.

Інсайдери видання кажуть, що офіційних переговорів про майбутнє франшизи не проводилося, але керівництво Fox хотіло б зняти більше епізодів. Головна перешкода в здійсненні цього бажання полягає в узгодженні робочих графіків Кріса Картера, Джилліан Андерсон і Девіда Духовни в зв'язку з їх зобов'язаннями за іншими контрактами.
Переглядів: 1018 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Епізоди, Секретні матеріали, новини, Fox | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |