RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 6 » «Форсаж 7» залишив позаду всіх в американському бокс-офісі
14:52
«Форсаж 7» залишив позаду всіх в американському бокс-офісі
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 3 по 5 квітня.

За результатами минулого тижня, лише одна нова картина змогла пробитися в першу п'ятірку американського бокс-офісу. Бойовик «Форсаж 7» від режисера Джеймса Вана заробив за вихідні $ 143 млн, що дозволило йому без особливих зусиль піднятися на першу сходинку рейтингу.

Для порівняння, це на 47% більше, ніж заробив попередній фільм серії ($ 97,3). Навіть «Перший месник: Інша війна» минулого року відзначився квітневим дебютом всього в $ 95 млн. Фільм отримав оцінку «А» на CinemaScore і схвальні відгуки глядачів, що разом з практично нульовою конкуренцією в найближчі три тижні дозволить проекту заробити в домашньому прокаті $ 300- 350 млн.



На другій позиції опинився лідер минулого тижня - сімейна фантастична комедія «Нарешті вдома» від режисера Тіма Джонсона. За вікенд мультфільм заробив $ 27,4 млн, хоч і просів на 47%, тобто набагато більш відчутно, ніж свого часу це зробили «Монстри проти прибульців» (45%) і «Сімейка Крудсів» (39%). Поки стрічка заробила в домашньому прокаті трохи більше $ 95,6.



Гірше йдуть справи у комедії Ітана Коена «Тримайся!», Яка на другому тижні прокату втратила майже 62% аудиторії. За вихідні стрічка поповнила свою касу на $ 12,9 млн, і на сьогоднішній день проект уже приніс своїм творцям $ 57 млн. Фахівці все ще вірять, що свій прокат комедія закінчить за відміткою в $ 100 млн, але поки ця перспектива виглядає вельми туманною.



«Попелюшка» Кеннета Брена втрималася на четвертій сходинці бокс-офісу, навіть незважаючи на те, що поступилася конкурентам 40% своїх глядачів. За уїкенд фільм зібрав $ 10,3 млн, що збільшило його домашню касу до $ 167,3. На даний момент це кращий результат серед інших американських проектів у цьому році, хоча святкувати «Попелюшці» доведеться недовго. Буквально через пару днів сьомий «Форсаж» без проблем її обжене.



На останню сходинку бокс-офісу спустився фантастичний бойовик «Дивергент, глава 2: Інсургент» від режисера Роберта Швентке. Екранізація однойменного роману Вероніки Рот на третьому тижні прокату втратила 54% аудиторії, заробивши при цьому близько $ 10 млн. Поки на рахунку сиквела $ 103,4. Нагадаємо, що перший фільм зібрав у домашніх кінотеатрах $ 151 млн.

Переглядів: 568 | Додав: Elnino | Теги: Попелюшка, новини, Форсаж 7, касові збори, Нарешті вдома | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |